Следвайте Гласове в ТелеграмАз не мога да приема да бъда премиер

...
Следвайте Гласове в ТелеграмАз не мога да приема да бъда премиер
Коментари Харесай

Денков: Подавам си оставката, ако вътрешният министър Калин Стоянов не припознае полицейското насилие

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Аз не мога да приема да бъда министър председател в държавно управление, което бие хората по улицата, както ставаше преди. Ако министърът на вътрешните работи Калин Стоянов не припознае това като принуждение, ще си подам оставката. Това съобщи министър председателят Николай Денков на брифинг в Министерския съвет, където се състоя регулярна среща за ограниченията за битка с експанзията и насилието.

" Ако министърът не припознае това като принуждение, което заслужава тежка глоба, аз ще си подам оставката. Това е безусловно непримеливо ", съобщи Николай Денков. По-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява, че в случай че има оставка на вътрешния министър Калин Стоянов, то " би трябвало да си отиде и министър председателят акад. Николай Денков ".

Ако желаеме насилието да изчезне, всички държавни институции би трябвало да дават образец, че деянията на принуждение са неприемливи. Огромна част от служителите на реда охраняваха митинга по метод, който може да служи за образец. Но тези, които използваха палките и биеха без причина, нямат място в редицата на полицията. Тези служители на реда петнят Министерство на вътрешните работи, настоя министър председателят.

Към момента към момента няма решение за поисканата от ПП-ДБ оставка на Калин Стоянов като вътрешен министър, стана ясно от думите на министър-председателят.

" Много от служителите на реда бяха образец по какъв начин се охранява сходно събитие. Но, тези, които използваха палките и биеха паднали хора, хора, които нямаха общо с митингите - те петнят полицията и нямат място в нея. Не чух вътрешния министър да ги подлага на критика и да се разграничи от дейностите на тези служители на реда. Искам и министъра, и политиците, които го пазят да кажат дали пазят това държание ", добави Денков. " Ако има дейности и тези служители на реда си тръгнат, аз нямам да имам проблем с министъра. Ще имам проблем, в случай че той продължи да замазва обстановката ", безапелационен беше министър-председателят.

Ако той излезе и каже нещата, които аз споделям и тези служители на реда изоставен, аз няма да имам проблем с него. Но ще имам проблем, в случай че продължава да замазва, сподели Денков във връзка с Стоянов.

Източници: " 24 часа ", 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР